PL
PL EN DE SK PT CZ NL FR HU
Strona główna » Odpieniacze » Odpieniacz białek Octo Classic 1000-HOB Hangon Skimmer
Nowość

Odpieniacz białek Octo Classic 1000-HOB Hangon Skimmer

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier Inpost - 0,00 zł
Kurier Inpost - dokonaj przelewu po mailu zwrotnym jaka dokładnie ilość skały została zważona - 11,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Kurier AKWARIUM - 40,00 zł
Kurier AKWARIUM - 50,00 zł

Stan magazynowy: 10 szt.

Stan produktu: Nowy

Cena: 1 305,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Czy wiedziałeś?

Jesteśmy pierwszym producentem skimerów białkowych na świecie, który projektuje i produkuje własne pompy skimerów. Nasze pompy odpieniające zostały specjalnie zaprojektowane w celu  zwiększenia wydajności naszych odpieniaczy białkowych.

CECHY I ZALETY

  1. Wąski profil

  2. Tłumiki powietrza

  3. Pojedyncze wyjście

  4. Solidna akrylowa konstrukcja

  5. Adaptacyjna funkcja odtłuszczania wód powierzchniowych

  6. Napędzany przez naszą własną pompę Aquatrance

  7. Reakcja dwukomorowa dla określonych modeli

 

Przegląd


Reef Octopus Hang-On Back Klasyczne odpieniacze są przysłowiowym ulubieńcem. Dzięki unikalnej konstrukcji pompa jest montowana zewnętrznie i pod korpusem odpieniacza (90-HOB, 1000-HOB i 2000-HOB), co pozwala na zajęcie znacznie mniej miejsca za akwarium i mniejsze oddawanie ciepła do wody.

HOB serii OCTO Classic jest wykonany z wysokiej jakości akrylu i wyposażony w nową, bardzo wydajną pompę wiatrową Aquatrance, która wytwarza idealne połączenie wody i powietrza w celu optymalnego usuwania odpadów.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu